| Marka Adı: | Epson |
| Model Numarası: | Epson L800 L805 L810 L850 L860 L1800 |
| MOQ: | 1 |
| fiyat: | Pazarlık edilebilir |
| Teslim Zamanı: | 3-5 iş günü |
| Ödeme Şartları: | L/C,T/T,Western Union,MoneyGram |
| Ürün Detayları | |
| Tanım | Boya Mürekkebini Doldurun |
| Kullanım İçin: | Epson L800 L805 L810 L850 L860 L1800 |
| Durum: | Uyumlu |
| Parça Numarası | 664 672 673 674 T6731 T6732 T6733 T6734 T6735 T6736 |
| Ambalaj: | Nötr ambalaj |
| Birinci Sınıf Boya Mürekkebi | Yüksek kaliteli ithal boya mürekkep formülünü, saf renk tonunu ve ince moleküler parçacıkları benimser |
| Canlı Renk Çıkışı | Fotoğraf baskısı, görüntü sunumu ve günlük belge çıktısı için ideal olan doğal ve doygun renkleri geri kazandırır |
| Hızlı Kuruma Performansı | Hızlı kuruyan formül, sıradan fotoğraf ve düz kağıtlarda mürekkep lekesini, bulanıklığı ve nüfuzunu önler |
| Solmaya Dayanıklı | Mükemmel ışık haslığı ve suya dayanıklılık, fotoğrafların ve belgelerin kolay solmadan parlak kalmasını sağlar |
Yolculuk temiz oda üretim alanımızda başlıyor. Burada sıcaklık ve nemin sıkı kontrolü çok önemlidir. Bu kontrollü ortamlar, mürekkep formülasyonlarının stabilitesini sağlar ve montaj sırasında hassas bileşenleri korur, her kartuşta tutarlı viskozite ve hassas renk üretimini garanti eder.
Kalite her adıma entegre edilmiştir
Kalite güvencesi yalnızca son denetim aşamasına değil, tüm sürece nüfuz eder.
| Marka Adı: | Epson |
| Model Numarası: | Epson L800 L805 L810 L850 L860 L1800 |
| MOQ: | 1 |
| fiyat: | Pazarlık edilebilir |
| Paketleme Ayrıntıları: | Köpük + Kahverengi Kutu |
| Ödeme Şartları: | L/C,T/T,Western Union,MoneyGram |
| Ürün Detayları | |
| Tanım | Boya Mürekkebini Doldurun |
| Kullanım İçin: | Epson L800 L805 L810 L850 L860 L1800 |
| Durum: | Uyumlu |
| Parça Numarası | 664 672 673 674 T6731 T6732 T6733 T6734 T6735 T6736 |
| Ambalaj: | Nötr ambalaj |
| Birinci Sınıf Boya Mürekkebi | Yüksek kaliteli ithal boya mürekkep formülünü, saf renk tonunu ve ince moleküler parçacıkları benimser |
| Canlı Renk Çıkışı | Fotoğraf baskısı, görüntü sunumu ve günlük belge çıktısı için ideal olan doğal ve doygun renkleri geri kazandırır |
| Hızlı Kuruma Performansı | Hızlı kuruyan formül, sıradan fotoğraf ve düz kağıtlarda mürekkep lekesini, bulanıklığı ve nüfuzunu önler |
| Solmaya Dayanıklı | Mükemmel ışık haslığı ve suya dayanıklılık, fotoğrafların ve belgelerin kolay solmadan parlak kalmasını sağlar |
Yolculuk temiz oda üretim alanımızda başlıyor. Burada sıcaklık ve nemin sıkı kontrolü çok önemlidir. Bu kontrollü ortamlar, mürekkep formülasyonlarının stabilitesini sağlar ve montaj sırasında hassas bileşenleri korur, her kartuşta tutarlı viskozite ve hassas renk üretimini garanti eder.
Kalite her adıma entegre edilmiştir
Kalite güvencesi yalnızca son denetim aşamasına değil, tüm sürece nüfuz eder.